Kom op bezoek!

We zien je graag in het museum op de Kemperbergerweg 5a 6816 RM in Arnhem, aangezien we in een woonwijk zitten, moet je wel even opletten waar je je auto parkeert. Als je vragen hebt over een goede plek om te overnachten of waar je je auto kunt parkeren, bel ons dan op +31(0)26 848 20 77

We zijn de perfecte plek om je mountainbiketocht te beginnen of eindigen. Loop rond tussen de honderden fietsen en memorabilia, drink een lekker kopje koffie en praat met andere mountainbikeliefhebbers.

We hebben wasruimtes en kleedkamers voor dames en heren. Elke kleedkamer heeft twee douches. We hebben ook kluisjes die u kunt gebruiken om uw waardevolle spullen in op te bergen.

Reguliere openingstijden vrijdag, zaterdag en zondag van 9:00 tot 17:00.

Bezoek ons en beleef mountainbike geschiedenis.

Ons Mountainbike Museum & Trailcenter is gevestigd in een oud schoolgebouw. Dat maakt hem perfect voor een retro museum. Onze originele sportschool met basketbalnet en fitnessapparatuur geeft het een echt retro gevoel.

De collectie wordt tentoongesteld in drie klaslokalen. We gebruiken onze fitnessruimte om een bijzondere collectie mountainbikes te tonen. Bijvoorbeeld gewoon mountainbikes van Klein, Specialized, GT of Giant. De fitnessruimte is ook beschikbaar voor feesten, vergaderingen of presentaties. Er is een bar in de kamer waar u gebruik van kunt maken. We hebben ook een groot terrein buiten.
U kunt de fitnessruimte en het buitenterrein gebruiken voor:

  • Bijeenkomst
  • Ontmoetingsplek
  • Pop-up winkel
  • Presentatie ruimte
  • Feestlocatie

Of wat je maar kunt bedenken!

#Bezoek
Mountainbikemuseum