Vrijwilligers

Het Mountainbike Museum & Trail Centrum floreert!

We zijn afhankelijk van subsidies, sponsoring, giften en donaties om ons voortbestaan te garanderen. Dit betekent dat we geen vast personeel hebben, maar wel een overvloed aan werk!

Vind je het idee om op een unieke locatie te werken en samen te werken om iets moois te creëren in een retro, vriendelijke en hartelijke sfeer opwindend?

We zoeken vrijwilligers tussen de leeftijden van 18 en 98 die graag de handen uit de mouwen steken, gastvrij en verwelkomend zijn, en hun verplichtingen nakomen.

Fiets Technicus

Weet je veel over (retro) fietstechnologie? We hebben genoeg leuke dingen te doen, zoals het onderhouden van onze verhuurvloot en het beheren van onze collectie retrofietsen.

Feestbeest?

Kom ons helpen achter de bar, zorg ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen, en wie weet ontmoet je hier je volgende fiets- en drinkmaatje (mag ook thee zijn ;-), rondje voor iedereen!

Evenementen

Hou je ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en groepen te bedienen, dan kunnen we jouw hulp gebruiken ijdens onze talrijke evenementen!

Klusjesman!

Zet je klusvaardigheden aan het werk en draag bij aan onze duurzame visie bij het Mountainbikemuseum door materialen te hergebruiken en met je handen te werken.

Catalogiseren

We hebben veel fietsen en frames die gecatalogiseerd, beschreven, gepolijst en geliefd moeten worden. Je kunt ons helpen in het museum, maar ook vanachter je computer.

Sluit je aan als vrijwilliger

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in, of bel +31(0)26 848 20 77