Neem contact met ons op, want in het Mountainbike Museum & Trailcenter kan (bijna) alles!

Hieronder zie je verschillende arrangementen als voorbeeld. Vraag vrijblijvend een prijslijst aan!

Het doel van het Mountainbike Museum is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met mountainbiken. We bieden daarom diverse arrangementen aan voor groepen! Wil je graag een arrangement op maat?

Onze locatie is perfect voor het organiseren van een productpresentatie of een dealerdag, teambuilding of een bedrijfsuitje, maar we kunnen ook een sportieve familiedag voor je organiseren. De locatie van het Mountainbike Museum & Trailcenter is daar immers perfect voor: het ligt in de prachtige Arnhemse bossen en vlakbij de Veluwezoom. Daar vind je de mooiste mountainbikeroutes op alle niveaus.

Arrangementen

Wil je op een unieke plek vergaderen, presenteren of een workshop verzorgen?
Doe eens iets anders dan een kop koffie in de vergaderzaal!

Wij denken graag met je mee over een creatieve benadering, zodat jij je doel bereikt. Je kunt bij ons tot 50 gasten verwelkomen.

Daarbij kan gebruik gemaakt worden van onze gymzaal, onze beamer en onze keuken.

Desgewenst regelen we voor jou lunch, diner, koffie en gebak. Klinkt als een goed idee, toch? Neem contact met ons op!

Wij willen iedereen kennis laten maken met retro mountainbikes.

Als we daar het land voor door moeten, dan doen we dat graag! Het is mogelijk om bij je evenement ons pop-up museum uit te nodigen.

Het pop-up museum bestaat uit onze retro Volkswagen bus, gevuld met 15 historische fietsen. Deze collectie reist het hele land door.

Het is ook mogelijk om zelf een collectie van een bepaald fietsmerk samen te stellen!

Het Mountainbike Museum & Trailcenter is gevestigd in een oud schoolpand, in een bosrijke omgeving. Het is een unieke locatie om je evenement of feest te houden.

Dus wil jij een bijzonder en sportief evenement organiseren dan kunnen wij je daarin faciliteren.

Heb jij een tof idee, maar weet je niet precies hoe je dit moet organiseren? Bel ons! Wij denken graag met je mee en willen ook samen mét jou een evenement neerzetten.

Heb je nog nooit op een mountainbike gezeten? Of juist wel al een aantal rondjes gefietst maar kunnen je basisvaardigheden nog verbeterd worden?

Tijdens een clinic ga je met een enthousiaste instructeur het bos in. Op je eigen of een gehuurde mountainbike. Daar werk je aan je techniek en geniet je van de mooie omgeving.

Een Mountainbike Clinic kun je al volgen met minimaal 15 personen. Als je dat wil, regelen we ook lunch, diner, of koffie en gebak. In overleg kunnen meer of minder personen deelnemen.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Het Mountainbike Museum & Trailcenter draagt sociale initiatieven, stichtingen en goede doelen een warm hart toe.

We delen onze mooie en unieke locatie graag kosteloos met goede doelen die moeite hebben om een geschikte locatie of faciliteit te vinden. Dit zien we als onze sociale verantwoordelijkheid.

Neem contact met ons op voor vrije data, en voor het bespreken van de mogelijkheden en voorwaarden.

#RetroLocatie