Voor elke restauratie van een BMX of MTB van voor het jaar 2000 heeft Oldskool Bike Parts een oplossing.

Oldskool Bike parts

De eerste keer dat ik een BMX vanaf nul opbouwde was in 1979 en mijn eerste MTB was in 1986. Dit zijn de momenten die de basis vormen van dit nieuwe bedrijf, Old Skool Bike parts.

 

Over de hele wereld speuren mensen zoals jij en ik het internet af en verzamelen alles wat te maken heeft met het BMX-tijdperk van de jaren tachtig of het MTB-tijdperk van de jaren negentig, waarom hoor ik je zeggen? Oldskool fietsonderdelen en accessoires zijn cool. We zoeken continu op internet terwijl we proberen dat ultieme onderdeel te vinden dat van een project je ultieme Oldskool BMX of MTB gaat maken.

We kunnen Oldskool fietsonderdelen snel en efficiënt wereldwijd verzenden. We hebben ook een breed assortiment Oldskool chopperonderdelen om aan ieders behoeften te voldoen. Dus als je op zoek bent naar vintage BMX/MTB frames, vorken, wielen, sturen, versnellingen, remmen, cranks, zadels, zadelpennen en nog veel meer. Onze uitgebreide lijst met producten zal aan al uw wensen voldoen. Niet alleen nieuw maar we leveren ook New Old Stock (NOS) en zijn altijd op zoek naar gebruikte onderdelen. We zijn ook de officiële distributeur van nieuwe onderdelen van bedrijven zoals Kashimax, Nitto, MKS, Weinmann, Tange, AME grips, Dia-componenten en nog veel meer geweldige merken.